Home > Informatie >

Bedrijfsinformatie

K.A. van Daalen en Zn BV heeft de afgelopen 50 jaar een grote expertise opgebouwd op het gebied van machineverhuur en het aannemen van allerhande werken in de Grond- Weg en Waterbouw en Grondzuigtechniek

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid, innovatief en jaarlijks gekeurd machinepark waardoor iedere klus snel en kostenefficiƫnt kan worden aangepakt. K.A. van Daalen en Zn BV streeft ernaar een toonaangevende en vooruitstrevende rol te blijven vervullen in de markt
Om ons in positieve zin te kunnen blijven onderscheiden van andere spelers op de markt waarop wij opereren, dienen we onze prestaties ten aanzien van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu voortdurend te blijven verbeteren. Door continue verbetering van de processen en dienstverlening van K.A. van Daalen en Zn BV zal de klanttevredenheid verder toenemen en daarmee de bereidheid van klanten om gebruik te blijven maken van onze dienstverlening.

ISO- & VCA certificering

Sinds het voorjaar van 1998 is het bedrijf volledig erkend en gecertificeerd binnen ons vakgebied. Tijdens een open dag op 10 mei van dat jaar ontving Piet van Daalen het NEN-EN-ISO 9001-certificaat en het VCA*certificaat. Met ingang van mei 2001 is ons bedrijf in het bezit van het zwaardere VCA**-certificaat. In april 2012 is ons bedrijf volgens de nieuwste veiligheids- en kwaliteitsnorm gecertificeerd.

Ondernemers van het jaar 1998

Piet van Daalen en Jan van der Linden (Daallin B.V.) zijn in 1998 gekozen tot ondernemers van het jaar in de ge-meente Pijnacker. Ze ontvingen de prijs met name vanwege hun grote zorg en aandacht voor hun medewerkers.

Leerbedrijf

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf voor de onderwijsinstellingen www.aequor.nl en www.fundeon.nl. Wij zijn daardoor bevoegd de beroepspraktijkvorming te verzorgen voor o.a. monteur, machinist hydraulische graafmachine en wiellaadschop, chauffeur goederenvervoer, riolerings- en wegenwerker. Reageer of bel voor meer informatie.

Geschiedenis

Het verhuurbedrijf K.A. van Daalen startte in 1962 toen de heer K.A. van Daalen zijn eerste hydraulische graaf-machine aanschafte. Het bedrijf maakte een flinke groei door. In 1971 werd de fa. K.A. van Daalen & Zn. Opgericht met de beide zoons M. en P.J. van Daalen.
In 1984 heeft de oprichter K.A. van Daalen zich uit de firma teruggetrokken en zijn deel overgedaan aan zijn beide zoons, die beiden directeur werden met ieder een belang in de firma van 50%. De firma groeide uit tot een bedrijf met 20 medewerkers.
Per 1 mei 1990 is de firma opgesplitst en heeft P.J. van Daalen het bedrijf met 13 medewerkers voortgezet. Op 1 januari 1991 is de firma verhuisd naar industrieterein "De Boezem" te Pijnacker, waar inmiddels een nieuw pand was gebouwd. In 1997 is van deze eenmanszaak een B.V. gemaakt.

K.A. van Daalen en Zn B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 25 vaste medewerkers, ca. 15 inleners/ zzp'ers die tot de vaste kern behoren en een eigen onderhoudsdienst. In 2003 is er een grote stap genomen door te investeren in een grondzuigwagen. Deze wagen is op ons machinepark een goede aanvullen , want waar graven tussen de wortels/kabel en leidingen met de kraan niet meer mogelijk is bied grondzuigen een goede oplossing. Piet heeft per januari 2010 2/3 van het bedrijf overgedaan aan 2 zonen. Dit zijn Arjen, sinds 2001 werkzaam bij het bedrijf en Peter, sinds 2009 werkzaam bij het bedrijf. Peter heeft hiervoor 6 jaar bij BAM Wegen West gewerkt.
Inmiddels hebben Arjen en Peter hebben in juli 2011 de laatste aandelen van Piet overgenomen en na 45 jaar te hebben gewerkt zal Piet van zijn hobby's en kleinkinderen gaan genieten, al blijft hij natuurlijk zo lang zijn gezondheid het toelaat, beschikbaar voor het bedrijf als dat nodig mocht zijn.

Verklaringen

Download hier de verklaringen van K.A. van Daalen en Zn B.V.