Home > Specialismes

Graafwerkzaamheden

K.A. Van Daalen is een echte graafexpert met al meer dan 50 jaar ervaring in de Nederlandse bodem. Wij beschikken over een uitgebreid, innovatief en jaarlijks gekeurd machinepark waarmee we elke klus kunnen klaren.

Wij verrichten allerhande graafwerkzaamheden van het graven van waterbassin, watergangen en kabelsleuven tot en met het bouwrijp maken tuinpercelen. 

Om al dit diverse werk uit te voeren hebben we diverse machines en middelen tot onze beschikking.

Om te beginnen zijn wij specialist op het gebied van grondzuigtechniek. Grondzuigen is een nieuwe moderne techniek waarbij met een speciaal ontwikkelde ‘zuigwagen’ de ondergrondse infrastructuur kan worden blootgelegd, zonder beschadigingen van de in de bodem aanwezige boomwortels, kabels en leidingen.

Daarnaast is Van Daalen hoofd- en onderaannemer op het gebied van diverse GWW-werken. Of het nu gaat om ontwikkelen van tuinbouwpercelen of Cultuurtechnische werken, wij kunnen het aan.

Voor de grote of kleine klussen kunt u bij ons ook grondverzetmachines huren. Afhankelijk van het type machine kan dit in- of exclusief personeel. Is bepaald materieel niet voorradig binnen ons eigen bedrijf, dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk waardoor wij altijd in staat zijn aan uw vraag te voldoen. En mocht u hierbij zand, grind, stenen, PVC of andere materialen nodig hebben, ook dat kunnen wij u natuurlijk leveren.

 

Mijn offerte

+
Offerte aanvragen
Of geef wensen via telefoon door: 015 369 2257